facebooktwitterE-Learning

BHV HERHALING CURSUS

Om elke BHV’er up-to-date en competent te houden organiseert Meis Bedrijfshulpverlening herhaling cursussen voor de  bedrijfshulpverlening.

De kracht van de cursussen van Meis Bedrijfshulpverlening ligt in het feit dat ze volledig getoetst zijn aan de praktijk. In de herhalingscursus wordt gebruik gemaakt van zogenaamde lotusslachtoffers, waarmee de realiteit volledig wordt benaderd. Hierdoor wordt de kans verkleind dat de cursist in de praktijk niet adequaat weet te handelen of door angst niet meer kan handelen.

De herhalingscursus wordt in 1 dag gegeven en kan alleen gevolgd worden door cursisten die met goed gevolg de BHV Basis cursus hebben afgerond. Daarnaast mag het diploma of certificaat niet ouder zijn dan 1 jaar en 3 maanden.

De volgende modulen worden behandeld:
● Niet-spoedeisende Eerste Hulp
● Spoedeisende Eerste Hulp
● Brandbestrijding
● Ontruiming

Om de kwaliteit en de competentie van de bedrijfshulpverlener te waarborgen adviseren wij om minimaal één keer per jaar te trainen.

BHV HERHALING CURSUS MET E-LEARNING

E-learning is een combinatie van een internet-les met een halve dag praktijkopleiding.
De cursisten worden toegelaten tot de herhalingscursus als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald. Op de praktijk dag krijgen cursisten een theorie- en een praktijktoets (competentietoets). Beide toetsen moeten met een voldoende worden afgesloten. 

De online BHV cursus bestaat uit de volgende modulen:

● Niet-spoedeisende Eerste Hulp
● Spoedeisende Eerste Hulp
● Brandbestrijding
● Ontruiming

De cursisten besteden, in hun eigen tempo en op een door hun zelfgekozen tijdstip en plaats, gemiddeld 3 tot 4 uur aan het doorlopen van het e-learning herhalingsprogramma.
Het verplichte praktijkgedeelte duurt een halve dag. Tijdens deze praktijk dag wordt een competentietoets afgenomen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding.

Meis Bedrijfshulpverlening
Papland 13-E
4206 CK Gorinchem
T 0183 675160
info@meis-bhv.nl

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat we binnen 24 uur reageren.